top of page
  • Skribentens bildJesper Andersson

Ursäkta röran, vi bygger för fullt!

Som rubriken säger så är för tillfället sajten under kraftig uppbyggnad. Jag själv är mitt uppe i en tillfälligt tuffare arbetsperiod på jobbet medan Oskar är högaktuell för nollningstiderna på universitetet där så kallad alkoholexpertis utövas. Därav har vårt arbete för tillfället stött på en mindre landmina. Mycket kommer att justeras och itereras under de kommande veckorna, men just nu råder stiltje kring design, innehåll och korrektur.


Som vanligt med oss, och i takt med att vi förstår verktygen bakom sajten, så ökar ambitionsnivån exponentiellt och idéerna spretar snabbt iväg. Syftet med sajten var från början att skriva blogg om våra vägar framåt. Den idén är också den viktigaste och största drivkraften, den är också anledningen till att sajten redan har lanserats i ofärdigt skick. När vi har något relevant att skriva så kommer den att uppdateras. Bloggen är alltså den enda delen av sajten som för tillfället faktiskt kan tas någorlunda seriöst.


Bakgrunden är att vi helt enkelt vill komma igång med att följa upp våra innehav och våra portföljer. Först och främst gör vi detta för vår skull då det ger en bra historik för hur vi har tänkt under perioder. Dessutom är det roligt och ibland riktigt pinsamt att kunna gå tillbaka och titta på hur rätt eller fel man haft vid olika situationer. Självklart vill vi gärna bli lästa och kommenterade också, men det är en klar bonus om det faktiskt är så att våra mustiga kåserier även kan ge läsvärde till andra.


Tills dess så får ni helt enkelt ha lite överseende med att sajten ser ut som en treårings examensarbete.


Imorgon (torsdag 26/8) kommer dessutom Spiffbet med sin Q2:a och är därmed mitt sista portföljbolag att rapportera av kvartal nummer två. Därmed kan ni också vänta er en riktigt matig uppdatering av hur högriskportföljens rapportperiod har upplevts. Där finns definitivt en hel del ros att ge, samtidigt som där också finns en del ris som ska leta sig iväg också. Troligtvis hinns det klart till helgen!


Utöver detta önskas en fortsatt trevlig vecka.


//Jeppe

bottom of page