top of page
  • Skribentens bildJesper Andersson

Aktiebröder.com har fått sig en liten ansiktslyftning!

Det är snart ett år sedan jag en sen sommarkväll fick den något suspekta idén om att starta en blogg om ett av mina stora intressen. Nåväl, tiden går som sagt fort och det är förhoppningsvis ett starkt tecken på att man inte har tråkigt på vägen. Under den perioden har jag mest förlorat pengar på börsen, vilket i och för sig de flesta gör just nu, men jag vill nog hävda att jag något skamset ligger i framkant på den fronten. Något som förvisso hör till lärandet.


Med detta i åtanke (att det snart gått ett år, inte pengaförlusten) så tyckte jag att sajten till sist behövde sig en ansiktslyftning. Man hinner börja störa sig ordentligt på små saker under ett år och nu kändes det som ett ypperligt tillfälle att rätta till en del. Det betyder också att sidans innehåll mer renodlats till att handla om bloggen och de innehav som det för tillfället fokuserats på. Borta är alla små utsvävningar om filosofiska strategier, spartips och budgetsnack bland många. Dessa var ändå inte fullt utvecklade för att ha sitt existensberättigande.


Dessutom, hör och häpna, så har jag lagt till en RSS-ikon. Det kan tyckas grundläggande (vilket det verkligen är) men jag tjoade till lite extra när jag insåg att det var superenkelt att lägga till den på sidan. Man kan alltså ansluta bloggen till en RSS-läsare och få automatiska uppdateringar om när jag skriver om mitt dravel, mina småbolag, pengaförluster etc etc. Sedan jag startade bloggen så har jag som bekant inte tjänat några pengar, men det ska vi nog så småningom kunna ändra på så att det kan skrivas lite om det med. Eller så kan man läsa om brorsan (när han väl få tummen ur och börjar skriva) och hur hans stabila portfölj jobbar på i det tysta, även om jag för allt smör i Småland fortfarande inte förstår varför Swedencare är kvar i den... Äh, struntsamma, nu finns funktionen i alla fall där för den som vill använda den!


Det är inte omöjligt att det kommer fler små förändringar om jag väl börjar störa mig på något. Och åsikter om sajten tas alltid emot med glädje. Vad tycker du om den för tillfället? Delge gärna!


Tills nästa inlägg, ha dé!


/Jeppe

bottom of page