top of page
  • Skribentens bildJesper Andersson

Aktiebröder 1.0 är nu ute!

Det har varit en minst sagt inspirerande, kreativ, ohyggligt svår och rolig utmaning i att skapa vår sajt. Men nu har vi kommit till den punkt där vi anser att webbsidorna håller i alla fall godkänd klass. Alltifrån vad gäller design och innehåll till layout och interaktivitet. Det är minst sagt tillfredsställande.


Däremot är sajten inte perfekt. Det kommer den troligtvis aldrig att bli heller. Dock är den ändå i det skick att vi inte behöver skämmas för om någon råkar trilla över vår blogg och vill börja läsa. Det betyder också att både jag och Oskar kan lägga tid på att faktiskt göra det vi åtog oss att göra från första början, nämligen att skriva bloggar kring privatekonomi, aktier och börs.


Givetvis innebär detta framgent att det vanliga gnetandet med sajten kommer att fortsätta. Det finns alltid delar som kan göras bättre, smidigare och mer utvecklande. Innehållet på sidorna kan dessutom alltid bli mer relevant och omfattande. Framförallt mobilsidan kommer bli en utmaning. Den designen behöver dock ligga och smälta lite nu för att mindre bra delar i den ska komma upp till ytan. För att vara första försöket i att designa en webbplats så är läget i desktop något som i alla fall jag är väldigt nöjd med i skrivande stund. Jag upplever att det är tydligt upplagt och enkelt att navigera. Å andra sidan är det inte så konstigt i och med att jag har varit med och gjort den. Det återstår helt enkelt att se om andra användare har samma upplevelse som jag.


Vi är väl medvetna om att det alltid finns förbättring att göra och det är långtifrån alltid som vi ser den. Därmed är vi tacksamma för all form av feedback, positiv som negativ (men helst i konstruktiv form). Självfallet får den gärna omfatta önskemål om innehåll, karaktär på framtida bloggar, ja, allt som kan vara intressant att läsa om och ta del av!


Vi är i alla fall igång! Aktiebröder 1.0 är ute! Nu borrar vi vidare!


Ha dé!


/Jeppe

bottom of page